Skidanje tochkova i montaza guma
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
Skidanje tochkova i montaza guma
Zna li ko dje u Podgorici mogu odvesti motor da mi skinu tochkove i namontiraju nove gume?
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Re: Skidanje tochkova i montaza guma
EEEe pitaj diretora , skoro je mijenjao LIČNO gume kod Vujačića. Skini sam pa nosi kod Vulkanizera i onako te to čeka 
+1389+
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Ja skinuo i nosio kod Lakovica u Masline, imaju nacin za motore. Đece može bit servis da se zove.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Servis "Đeca", Lakovići. Ja znam jednoga od njih lično jer sam jedno vrijeme tamo prao auto, Nikolu, jako su vrijedni i marljivi momci. Ako su počeli da rade i motore, sigurno i to rade dobro kao i ostalo, jako su obazrivi i dobro rade.
A i kod Vujačića, nisu oni loši, mislim, mladji su momci sto rade kao vulkanizeri pa se vidi da su malo neuki, ali ovaj momak, sin od vlasnika, svaka mu cast, zavrnuo je rukave i mizajedno vratismo tocak, cak mi nije ni naplatio tu reglazu, je nije bilo potrebe da se kaci olovo. Momci malo kiksaju, ali njemu stvarno svaka cast, zaista to cijenim i ne mogu da zamjerim nista.
A i kod Vujačića, nisu oni loši, mislim, mladji su momci sto rade kao vulkanizeri pa se vidi da su malo neuki, ali ovaj momak, sin od vlasnika, svaka mu cast, zavrnuo je rukave i mizajedno vratismo tocak, cak mi nije ni naplatio tu reglazu, je nije bilo potrebe da se kaci olovo. Momci malo kiksaju, ali njemu stvarno svaka cast, zaista to cijenim i ne mogu da zamjerim nista.
I kad stojim tesko me pratiti...
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Čitam prethodne postove i krstim se i lijevom i desnom!! Da nema u PG nijedan kršteni servis gdje možeš povesti motor a da ne moraš sam sve da radiš i da učiš tamo zaposlene kako se šta radi?
Ako je stvarno tako,onda Vam valja spustiti se do BD i u onom servisu pored CARPE DIEM kafića to sve obaviti. Momci znaju znanje a imaju i sa čime sve to odraditi. Da ne pominjem koliko su pažljivi da nešto ne ogrebu,da ne oštete,itd,sve se radi bez žurbe i sve sa teflonskih držačima tako da su oštećenja svedena na krajnji minimum. Plus imaju stalke tako da postave motor na njih a ne na cepanice
Ako je stvarno tako,onda Vam valja spustiti se do BD i u onom servisu pored CARPE DIEM kafića to sve obaviti. Momci znaju znanje a imaju i sa čime sve to odraditi. Da ne pominjem koliko su pažljivi da nešto ne ogrebu,da ne oštete,itd,sve se radi bez žurbe i sve sa teflonskih držačima tako da su oštećenja svedena na krajnji minimum. Plus imaju stalke tako da postave motor na njih a ne na cepanice
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Space Director
- NLB Moderator
Pa imaju to kod vujacica, ali jebiga, nisu vicni. Ali su gume skinuli sa felni bez ikakvih ostecenja, jer imaju nove masine.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
E ovako to funkcionira kot nas , mislim PG , pođeš a moš i da ojdeš kot Muse , Batka , ratka .. dobar dan ... dobar daan ( moraš malo da sačekaš ka kod svakog majstora) , ja bik da zamijenim oe gome kat može - danas , sutra , dođi posle neđelje .. i tako ti doneseš gome , oni - majstori skinu točkove , pođu kod Đece , Banja , .. montaža-demontaža .. , montiranje točkova = 20 e
+1389+
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Niče Zlatni, svaka od ovih rijeci ti je sveta marovica 
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Space Director
- NLB Moderator
Zlatni Niče, Zabjelo ti kliče!
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Ova rima slučajno ne štimaSpace Director wrote:Zlatni Niče, Zabjelo ti kliče!
Inače, pricao mi je čovjek da je su jednom tipu, u tojotin servis na Cetinje, mijenjali gume na motor tako sto su mu stare isjekli brusilicom da bi ih skinuli. I kad ih je ovaj pitao sto radite to, oni su mu rekli " to se ne može drugacije skinut, i stare ti ne trebaju"
Ja stvarno malo sto znam o motorima, ali ovo mi strasno cudno djeluje
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!