TREBINJEEEEEEEEEE LUDO BURAZERU

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
nico
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: GS 1200

Re: TREBINJEEEEEEEEEE LUDO BURAZERU

Post by nico »

Bogami ste se proveli dobro, zavidim vam :laughing-rofl: :laughing-rolling: no ako bude dje opet ucinite na znanje da se pridruzim :o

Malo sale ne smeta, ali je zbilja bilo izvanredno, Montenegro ekipa na visokom nivou, fadzola za medalju a kako neko rece nije ni :obscene-drinkingcheers: falilo.
Jos jednom fala svekolikoj ekipi na zaista predivnom druzenju, i naravno da se brzo ponovi!

2Perodrive Jutros je bilo jezika od po metra u mesaru, pa si mi naum odma :handgestures-thumbup:
pero drive
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamaha MT-01

Post by pero drive »

grozni wrote:E da, Mrvica, zena mog zivota.... Na nju sam potpuno zaboravio :)!!!
ivane kvaran si :lol:
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

grozni wrote: Toliko od mene za sada, slika ce biti nesto kasnije, samo da ovi Pluzinski internet proradi kako treba :D!
Pozdrav iz suncem obasjane Budve,
grozni
:text-bravo:
Dobri naš brat Ivo,sugradjanine dragi :lol: ,evo i ja sam u Šavnike ,kažu dolazi popodne internet , pa će i u Plužine doveče :text-offtopic:
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

nico wrote:

2Perodrive Jutros je bilo jezika od po metra u mesaru, pa si mi naum odma :handgestures-thumbup:
Aaaaaaaa i ti Nikola si meraklija ;) ;)

No , obećah ja Peru te jezike , pa kada opet naletiš na njih uzmi ih ,dajem lovu , pa će ih Pero spremit' na crveni sos :dance: :dance:
A usput ćemo i malo mesa uzet' , pa na gradele ga učinjet'....ima da budemo :o :shock: :o

Naravno , ako je Pero i dalje ZA.... :?: :?: :?:
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

pero drive wrote:
grozni wrote:E da, Mrvica, zena mog zivota.... Na nju sam potpuno zaboravio :)!!!
ivane kvaran si :lol:
jbga Ivane sve prave su ljubavi tužne :mrgreen: ipak je Pero Mrvicin tip, jedino je on može držat u krilo :clap: :clap: :clap:
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

misliš u oba :lol:
shajo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: xrv750 rd04
kawasaki 250r

Post by shajo »

grozni wrote:Evo, napokon ugrabih malo vremena da i ja dvije recem. Posto mi je ovaj internet u Pluzinama tek instaliran, majka mi samo sifru zna, pa sam morao pricekat dok zavrsi oko krava da mi sifru da :)!!

Dakle htio bih se zahvaliti cjelokupnoj NLB bandi na izvanrednom duzenju, posebnom mojim sugradjanima :) : pero drive-u i junioru, strikanu i bratanicu, fat boy-u, mi ermano Gugiju, ZoranuM - ljudini velikog znanja i ogromnog iskustva, bu2 rider-u, mom sapatniku na beverly-ju - on samo muke moje zna, jagerbd-u, nico-u iz susjednog grada Bara :), Filipu, Zeljku, Madzi, Milanu - banditu sa okupatorskom masinom, onome paparacu i "nepristrasnom, nepotkupljivom clanu zirija" shaju, (ako sam koga zaboravio od drustva, prastajte...)
Bilo je eeeeeextra. Cast je bila biti sa vama, momci. Jedva cekam sledece duzenje.
Evo i javno obecanje, cim se ovogodisnje grozdje ubere, i vino sazre kako treba, donosim ga na rostilj koji pero drive bude organizovao, kao neophodno ljekovito sredstvo za podmazivanje grla.
Toliko od mene za sada, slika ce biti nesto kasnije, samo da ovi Pluzinski internet proradi kako treba :D!

Pozdrav iz suncem obasjane Budve,
grozni
AAAAAAAJDEEE BRE DJOOORDJEEEEEEEEEEEE :)
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

sreca da ej stolica bila zeljezna i da je imala dobre rucke...inace bi i mrvica i .....neki otisli na pleci :D :clap: :dance: :dance:
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Bogami su neki i otišli na pleći, al od piva. 8-) :lol:
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

shajo wrote:http://s662.photobucket.com/albums/uu342/sasha_vujanovic/motorijada%20trebinje/strip/

sifra trebinje

Shajo care :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: za slike :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post Reply