Da odmah napomenem da ovaj motocikl nema veze sa fabrikom Peugeot osim da je jedan 604 poslužio kao donator tehnike. Dakle, za pogon je iskorišćen V6 zapremine 2.264 ccm koji je tada razvijao 100 KS (automobilski motor). Kočnice nose potpis Brembo, dok je prednja viljuška Marzocchi. Pomenimo i čovjeka koji je sve to sastavio, jer je njegova konstrukcija ram i sistem prenosa. U pitanju je Michel Guédon, a radnja se dešava ranih devedesetih godina prošlog vijeka ...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Svidja mi se dominantnost sofera koja upotpunjuje ovu makinu sa 6 cilindara. Tacno ostavlja onaj mocan utisak koji govori ' moja kaciga ima posebno mjesto za ove brkove koji svjedoce brzinu ', a pogled neustrasiv, ni mijesano meso ga sada nemo odvuci od duznosti prema ovome motoru
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
nadam se da je ovi motor izgoreo nedje u neki magacin ; povo je grdno totalno, i posle ovoga i prije ovoga su ljudi gurali svasta u motore, pa to je opet nekako izgledalo skladnije i ljepse , ne znam nisam pametan, ne volim ovo, svaka cast na trudu radu , i sve je to ok, al neka hvala
A kakvi su ovome brkovi boze se sunavratio zajedno sa ovim motorom kakav je ka Jasar o ne zna se ko je ruzni on ili ovaj motor a poza ka da je na mjesec sletio,kakav seljak seljacki.I ova je faca ribe lovio svojevremeno na ovaj motor i svoje pecke brkove
Nastranu ruznoca motora i stajling brdže, ali po meni je ovo ipak interesantno, jebiga, covjek ga je sam sastavio!
Ja ne znam bih li znao ulju samo da zamijenim!