Peugeot V6

Novosti, komentari novih i starih motora...
Post Reply
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Peugeot V6

Post by wulfy »

Da odmah napomenem da ovaj motocikl nema veze sa fabrikom Peugeot osim da je jedan 604 poslužio kao donator tehnike. Dakle, za pogon je iskorišćen V6 zapremine 2.264 ccm koji je tada razvijao 100 KS (automobilski motor). Kočnice nose potpis Brembo, dok je prednja viljuška Marzocchi. Pomenimo i čovjeka koji je sve to sastavio, jer je njegova konstrukcija ram i sistem prenosa. U pitanju je Michel Guédon, a radnja se dešava ranih devedesetih godina prošlog vijeka ...

Image

Image

Image

Image
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Re: Peugeot V6

Post by djodja »

Svidja mi se dominantnost sofera koja upotpunjuje ovu makinu sa 6 cilindara. Tacno ostavlja onaj mocan utisak koji govori ' moja kaciga ima posebno mjesto za ove brkove koji svjedoce brzinu ', a pogled neustrasiv, ni mijesano meso ga sada nemo odvuci od duznosti prema ovome motoru :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

mozda bi ga pokolebala porcija cevapa. :lol: pet sa lukom :mrgreen: sto se motora tice-ruzan do padanja
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

nadam se da je ovi motor izgoreo nedje u neki magacin ; povo je grdno totalno, i posle ovoga i prije ovoga su ljudi gurali svasta u motore, pa to je opet nekako izgledalo skladnije i ljepse , ne znam nisam pametan, ne volim ovo, svaka cast na trudu radu , i sve je to ok, al neka hvala
risk,is what makes life worth living.
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

A kakvi su ovome brkovi boze se sunavratio zajedno sa ovim motorom :lol: kakav je ka Jasar :lol: o ne zna se ko je ruzni on ili ovaj motor :lol: a poza ka da je na mjesec sletio,kakav seljak seljacki.I ova je faca ribe lovio svojevremeno na ovaj motor i svoje pecke brkove :doh:
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Alo ljudi, ovo je bilo prije 20 godina!

Nastranu ruznoca motora i stajling brdže, ali po meni je ovo ipak interesantno, jebiga, covjek ga je sam sastavio!
Ja ne znam bih li znao ulju samo da zamijenim!
I kad stojim tesko me pratiti...
Post Reply