GPZ 500 S - STREET TWIN
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: GPZ 500 S - STREET TWIN
Cvaka cast
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
-
arnyman
- Stoper

- Vozim: GPZ 500 S
STREET TWIN
Ja i drug smo ga rastavili i sastavili, bez problema. Djeluje nezamislivo, kad vidis prazan ram, gomilu djelova na drugoj strani, gomilu zica koje ih spajaju i imas punu kantu sarafa pa neznas odakle da krenes. Al stvarno nije neki problemwrong rider wrote:to momci jos samo da recete ko je motor rastavio i onda sastavio.
Masina tesko pali zato sto je izgubila kompresiju sto mi djeluje nezamislivo s obzirom kako motor ide al sta cu sad moram da je rastavim da bih to rjesio, pa cu usput i da je ofarbam, to mi je najmanji problem
- winniemae
- NLB Moderator
- Vozim: trenutno nista
momci, svaka vam cast!

Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Bravo momci, sve pohvale za ulozeni trud, motor super izgleda. Takodje se slazem sa ostalom ekipom da bi agregat mogao da se malo docera, ali kako si i sam rekao, to je sledece na listi. Moram da dodam, s obzirom da je sve rastavljano, sastavljano i u medju vremenu doradjivano i preradjivano, jako oprezno pri prvoj voznji, dok nisi apsolutno siguran da je sve kako treba i da se motor ponasa normalno. Ja licno nisam nikad radio na takvom projektu, ali ne sumljam da je jako lako zaboraviti neki saraf ili ga ne steci dovoljno..... da ne nabrajam dalje, te kao sto rekoh moj savjet da prva voznja bude skroz oprezna i lagana dok se ne uvjeris da sve funkcionise.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
-
arnyman
- Stoper

STREET TWIN
Znam da nije za pohvalu, al moram reci. Kad smo sastavili masinu i ram da ga probamo vjerovatno nismo dovoljno stegli sarafe na stopama motora, izgubili smo dvije od tri matice, i to smo skontali poslje nekih 50km vozanja. A onda kad smo radili na prednjem kraju nismo uopste stegnuli sarafe na mostovima koji drze stapove viljuske. Mozete da zamislite koliko smo ga oprezno vozili, dvije nezrele paljevine, izjurcali smo se ko blesavi i to bez kaciga, a poslje smo se vatali za glavu...djodja wrote:Bravo momci, sve pohvale za ulozeni trud, motor super izgleda. Takodje se slazem sa ostalom ekipom da bi agregat mogao da se malo docera, ali kako si i sam rekao, to je sledece na listi. Moram da dodam, s obzirom da je sve rastavljano, sastavljano i u medju vremenu doradjivano i preradjivano, jako oprezno pri prvoj voznji, dok nisi apsolutno siguran da je sve kako treba i da se motor ponasa normalno. Ja licno nisam nikad radio na takvom projektu, ali ne sumljam da je jako lako zaboraviti neki saraf ili ga ne steci dovoljno..... da ne nabrajam dalje, te kao sto rekoh moj savjet da prva voznja bude skroz oprezna i lagana dok se ne uvjeris da sve funkcionise.
-
LION
- Test vozač kaskader

ja bih se u potpunosti slozio sa djodjom......tako,momci pregledajte dobro motor i sve srafove,jos jednom.nije to za salu....pozdrav.
-
none
- Stoper

- Vozim: Kawasaki GPz 500s
Bravo za rad...svidja mi se prerada
.Od ceka su ti farovi,super su se uklopili!Jesi li sto radio oko masine?
-
arnyman
- Stoper

STREET TWIN
Farovi su od nekog Tomosa, pošto nisam imao para za bolje, al su se uz par zahvata ljepo uklopili i služe svrsi.none wrote:Bravo za rad...svidja mi se prerada.Od ceka su ti farovi,super su se uklopili!Jesi li sto radio oko masine?
Oko mašine tek treba da se radi jer sam imao problema sa njom, prethodni vlasnik ga je vozio kod majstora koji ga je popravljao super ljepkom i velikim čekićem.
Sad sam na fakultetu u Beogradu, skupljam polako nešto para i naručujem djelove sa svih strana, pre neki dan mi je stigla druga glava (polovna 120E), krajem juna ću valjda imat pare za klipove i karike (novo oko 200E), možda i razvodni lanac (kad već sve otvaram, mislim da je novi oko 80E), naravno cjela mašina se peskira i farba u istu boju kao i ram, možda pokoji crveni detalj na njoj (to još nisam odlučio). I auspuh sam odlučio da bude drugačiji, biće lonac ispod mašine, da se ne vidi, i po jedna kratka cev sa svake strane iza nogu vozača a pored zadnjeg točka.