GPZ 500 S - STREET TWIN

Sto se sve danas vozi.....
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Re: GPZ 500 S - STREET TWIN

Post by Roki »

Cvaka cast
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

:clap: :clap: :clap: :dance: :dance: :dance:
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

:clap: :clap: :clap:
arnyman
Stoper
Stoper
Vozim: GPZ 500 S
STREET TWIN

Post by arnyman »

wrong rider wrote:to momci jos samo da recete ko je motor rastavio i onda sastavio.
Ja i drug smo ga rastavili i sastavili, bez problema. Djeluje nezamislivo, kad vidis prazan ram, gomilu djelova na drugoj strani, gomilu zica koje ih spajaju i imas punu kantu sarafa pa neznas odakle da krenes. Al stvarno nije neki problem

Masina tesko pali zato sto je izgubila kompresiju sto mi djeluje nezamislivo s obzirom kako motor ide al sta cu sad moram da je rastavim da bih to rjesio, pa cu usput i da je ofarbam, to mi je najmanji problem
winniemae
NLB Moderator
Vozim: trenutno nista

Post by winniemae »

momci, svaka vam cast!

:clap: :clap: :clap:
Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Bravo momci, sve pohvale za ulozeni trud, motor super izgleda. Takodje se slazem sa ostalom ekipom da bi agregat mogao da se malo docera, ali kako si i sam rekao, to je sledece na listi. Moram da dodam, s obzirom da je sve rastavljano, sastavljano i u medju vremenu doradjivano i preradjivano, jako oprezno pri prvoj voznji, dok nisi apsolutno siguran da je sve kako treba i da se motor ponasa normalno. Ja licno nisam nikad radio na takvom projektu, ali ne sumljam da je jako lako zaboraviti neki saraf ili ga ne steci dovoljno..... da ne nabrajam dalje, te kao sto rekoh moj savjet da prva voznja bude skroz oprezna i lagana dok se ne uvjeris da sve funkcionise.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
arnyman
Stoper
Stoper
STREET TWIN

Post by arnyman »

djodja wrote:Bravo momci, sve pohvale za ulozeni trud, motor super izgleda. Takodje se slazem sa ostalom ekipom da bi agregat mogao da se malo docera, ali kako si i sam rekao, to je sledece na listi. Moram da dodam, s obzirom da je sve rastavljano, sastavljano i u medju vremenu doradjivano i preradjivano, jako oprezno pri prvoj voznji, dok nisi apsolutno siguran da je sve kako treba i da se motor ponasa normalno. Ja licno nisam nikad radio na takvom projektu, ali ne sumljam da je jako lako zaboraviti neki saraf ili ga ne steci dovoljno..... da ne nabrajam dalje, te kao sto rekoh moj savjet da prva voznja bude skroz oprezna i lagana dok se ne uvjeris da sve funkcionise.
Znam da nije za pohvalu, al moram reci. Kad smo sastavili masinu i ram da ga probamo vjerovatno nismo dovoljno stegli sarafe na stopama motora, izgubili smo dvije od tri matice, i to smo skontali poslje nekih 50km vozanja. A onda kad smo radili na prednjem kraju nismo uopste stegnuli sarafe na mostovima koji drze stapove viljuske. Mozete da zamislite koliko smo ga oprezno vozili, dvije nezrele paljevine, izjurcali smo se ko blesavi i to bez kaciga, a poslje smo se vatali za glavu... :oops:
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

ja bih se u potpunosti slozio sa djodjom......tako,momci pregledajte dobro motor i sve srafove,jos jednom.nije to za salu....pozdrav.
none
Stoper
Stoper
Vozim: Kawasaki GPz 500s

Post by none »

Bravo za rad...svidja mi se prerada :clap: .Od ceka su ti farovi,super su se uklopili!Jesi li sto radio oko masine?
arnyman
Stoper
Stoper
STREET TWIN

Post by arnyman »

none wrote:Bravo za rad...svidja mi se prerada :clap: .Od ceka su ti farovi,super su se uklopili!Jesi li sto radio oko masine?
Farovi su od nekog Tomosa, pošto nisam imao para za bolje, al su se uz par zahvata ljepo uklopili i služe svrsi.

Oko mašine tek treba da se radi jer sam imao problema sa njom, prethodni vlasnik ga je vozio kod majstora koji ga je popravljao super ljepkom i velikim čekićem.

Sad sam na fakultetu u Beogradu, skupljam polako nešto para i naručujem djelove sa svih strana, pre neki dan mi je stigla druga glava (polovna 120E), krajem juna ću valjda imat pare za klipove i karike (novo oko 200E), možda i razvodni lanac (kad već sve otvaram, mislim da je novi oko 80E), naravno cjela mašina se peskira i farba u istu boju kao i ram, možda pokoji crveni detalj na njoj (to još nisam odlučio). I auspuh sam odlučio da bude drugačiji, biće lonac ispod mašine, da se ne vidi, i po jedna kratka cev sa svake strane iza nogu vozača a pored zadnjeg točka.
Post Reply