HELP! sredjivanje fazer-a!

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Re: HELP! sredjivanje fazer-a!

Post by djodja »

goku wrote:Pametnije ti je da si to prodao, pa uzeo ovo dukino chedo, i da se ne $ekiras ni malo, no aj sad.
Srecno sa rabotom!
Ovdje moram da se slozim sa Goku-om, ako saberes i oduzmes koliko ces uloziti u odnosu koliko bi te ispalo da prodas tvoj i uzmes Dukin, mislim da bi ti to bila jednostavnija varijanta.......
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

goku wrote:Pametnije ti je da si to prodao, pa uzeo ovo dukino chedo, i da se ne $ekiras ni malo, no aj sad.
Srecno sa rabotom!
mislio da ne bi ..jer se motor sad teško prodaje..mozda bih ga mogao prodati 3500/600.i moram dodati 400. i kusur za dukin je l'?
a ovako mi je far od mt03 (90e), i eto za 200e dako kupim retrovizore i zmigavce :) i bude mi po meraku :) a da ne gubim nista..
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

imas na ,,youtube,, dvije komplet emisije o sredjivanju fazera u neked....ali sad nikako da nadjem adresu.ima sigurno,covjek sebe snimao kako to sve treba da se radi.traje nesto dugo video i sva objasnjenja...ali sad to treba nac na ,,youtube,, ;)
Post Reply