Uclani se na
http://www.fz6-forum.com/" onclick="window.open(this.href);return false; i tamo ces naci vecinu odgovora na tvoja pitanja sa sve instrukcijama za instalaciju. U USA se samo prodaje, tacnije, porodavao se, FZ6s ili kako ga ovdje zovemo Fazer, tako da dosta njih je uradilo to o cemu ti pricas, i dobar dio njih je to ispratilo na forumu sa instrukcijama kako da se to uradi.
E sad moj neki savjet bi mozda bio da razmotris opcije kako da od tvog motora napravis ljepsi a da zadrzis postojecu formu. Koliko sam ja uspio da vidim do sad je da je rijetko ko, da ne kazem niko, uspio da 'kanibalizuje' motor i da konacni proizvod ispane ljepsi od originalnog, drugaciji definitivno, ljepsi tesko. Tako da mislim da bi bolje bilo da pokusas da odradiz to sa nekim paint job-om koji ce ga odvajati od ostalih........ i imas gomilu varijanti koje sve mozes da uradis na tom motoru da ga uzinis ljepsim a da zadrzis istu formu. Na kraju uzmi u obzir jedno, taj model kao i svaki ostali su dizajnirali ljudi koji imaju malo vise iskustva od nas, koji su debelo placeni za to sto rade i na kraju sam dizajn je poprilicno skup, tako da sam siguran da su poprilicno vodili racuna o tome sto rade.......