Danilo wrote:Vozio sam ovu Apriliu. Do sada sam imao priliku da vozim puno raznoraznih motora, skoro svih kategorija, ali ovo je savršenstvo ciklistike. Vozač se od prvog trenutka srodi sa motorom, nastavak je nemoguće i opisati... treba doživjeti. Motor mogu preporučiti i vozačima sa manje iskustva, jer se vozi sa lakoćom (ima tri programirana modula vožnje). Jedina moja zamjerka je design, jer volim moto-klasiku, tako da mi motori koji više liče na insekte i transformerse za djecu izgledaju, najblaže rečeno, smiješno, no - sve je stvar ukusa i o tome ne vrijedi polemisati. Sve u svemu: Ko kod Borisa kupi ovu Apriliu - kupio je potpuno nov motor. Stalno je garažiran, pokriven ceradom. Šteta što nema u komšiluku neki stari DKW, BSA, NSU, BMW... ovako pažen i očuvan: ne bi dugo bio na oglasu.
Jesi li imao prilike da provozas Hondru Hornet600 ili Suzuki GSR600?
Volio bih cuti misljenje i usporedbu...
Jeli ta ciklistika toliko naglasena zbog V agregata ili je nesto drugo u pitanju... Btw. i ja sem je vozio, ne ovu, bjese kratko, ali slatko, priznajem... ali nedovoljno da bih nesto dublje komentarisao...