Prednja guma: 120/70 x 17" - 113e
Zadnja guma: 180/55 x 17" - 157e
znači 270e kod Aćimića, Continental sport attack....
mislio sam njih da stavim...

Mogao si onda da ides na Michelin Pilot Power 2CT, ako si vec htio dvokomponentne. Imao ih Ivan na K1200S, i vjeruj mi da drze za sve pare!Galiot wrote:Moj brat na FZ1 je kao prvu ugradnju imao Dunlop D221 ali to je sport touring guma.Dobre su mu bile,nikakvih zamjerki.Medjutim,kad je došlo vrijeme za zamjenu odlučio se za Metzeler sportec M3 i motor se preporodio! Toliko više gripa,toliko se lakše vozi,ma ludilo tako da znam da je odlična guma ali sam ja kao prvu ugradnju imao Pilot Power i super su mi bile a sad sam htio nešto višekompozitno,da probam ima li tu kakvih prednosti.

E da mi je to dozivit!! meni dunlop qvalifire ne moze ni 5000!Du-Monster wrote:Za sad koristio Bridgestone 014 kao prvu ugradnju na dukcu, sada sam na Metzeleru M-3 i ne mislim se micati sa njega. Osim ako dodje zamjena za nju iz iste kuce. Zadovoljan sam sa apsolutno svim karakteristikama te gume (vrjeme potrebno za zagrijavanje, grip hladna/topla, trajnost, cijena). Jedino mi se prednja trosi dosta brzo, sto mi je cudno. Smatram se prosjecnim vozacem, tako da ako vam 10 000km sa jednim setom guma nesto znaci, cisto da predocite trajnost iste.

Mali wrote:
E da mi je to dozivit!! meni dunlop qvalifire ne moze ni 5000!
Znam da je metzeler uvijek trajniji i dobra guma, vozio je na Banditu, ali je za odredjenu cijenu i skuplja.