E brao, vidio sam ti frazu "da su oni kupili taj motor a ne motor njih", raznesi ga, što god kupiš, ali odma ga raznesi i kupi ga zbog raznošenja, a ne zbog njega i sjebi ga, pa ja pričam o nečemu šire, o i malo poštovanja prema motoru.(Išibaj ti pravog konja ili mu stani ispred njuške dok vuče plug, pa ćeš ostat bez po guzice kad ti je izije)Ljubishnja wrote:Oni su nam samo pokazali da to sto su motori veci nista ne znaci ,bitno je umijece.A predpostavljam da oni rezonuju,bar prema ovome sto sam ja vidio,da su oni kupili taj motor a ne motor njih.
A da da, podrzavam potpuno i ja princip kupovine motora a ne kupovina takva da motor na dva točka ode u njemačku i da kupi polovnoga čoeka njemca u frankfurt, pa da motor koji je kupio čoeka, doveze polovnoga čoeka u cg kojega je kupio on motor.
Ma tI si pobrkao, ili ti ja frazu nisam razumio, a stvarno zamisli, po posle motori da pričaju, "kakvoga sam polovnoga čoeka kupio, dobar je dobar je, njemac uh.."
Možda sam ja loše procijenio, oni ga dobro đelju i to vrh čim ih i Janko pohvali, ali samo kažem da su na nekoliko mjesta koliko se moglo viđet, možda malo pregnali sa bačanjem glomazić motora od 200-300 kila u kunete sa lomovima. Tamo može vjerovatno ladno kros da odkrosi, ali ona kljusima, da pukne za 2-3 puta.
Ko živi ka grof, svaka mu čast i zdravo ih trošio, ali ja baš isto nemam da kupujem svake po godine po jedan novi iz salona motor. Eo, da ti je moto Yamaha TT600 kroska, ali koji gođ da je, koji god i od njihovih, pa ako bi moga da kupuješ po nov svaki od njih svake po godine i to radi 3 pune godine, a onda, onda nama ostalima u crnu goru daj te motore da se i mi vozimo, to bi bila sreća i lijepo... hmkh, šala
Ja mogu Pincom svuda, ali jednakovremeno ne pokušavam autobusom da se popnem na vrh Lisca off road, drvo uz drvo, pa neka pomažu ovi što ih vozim u autobus sa rukama kroz prozor..