A kako gasite motor?

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Re: A kako gasite motor?

Post by Galiot »

bokibd wrote:Aj ne zajebavajte cu "kako gasite motor?" ne no "kako pumpate gume sa lijeve ili desne strane motora?" posto ako pumpas sa lijeve to ne valja zbog cincilatora na sklongice i moze da poremeti instalacije.
Boki,ovde se pita kako mi koji imamo motore,kako da ih ugasimo? Jer ti nemaš tih problema,Kwarisaki se sam gasi! :lol:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Bitno je da on upali svaki put kad treba. Ne kao kod nekih vazda se prebacaju akomulatori i cuda se cine. :lol: :lol:
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

bokibd wrote:Bitno je da on upali svaki put kad treba. Ne kao kod nekih vazda se prebacaju akomulatori i cuda se cine. :lol: :lol:
koliko ga moze upaliti govore slike onog prdavca od 50cc ne silazi sa njega tek sad vidi kako se sjebo u trgovini sa kwarisakijem , a Slavka Pejovica da i ne pominjem :lol: :lol:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

OOOO dje si Dejo!!!! Pustila te djevojka malo na forum aaa neka je i bilo je vrjeme vise. :lol: :lol: :lol:
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
stinger
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha XT600

Post by stinger »

ja sam procitao da treba gasit na kill switch i da treba da se napravi rutina za gasenje na kill switch kako neko ovdje rece zbog URGENT situacija, cisto da se mozak navikne kako to da odradi gotovo nesvjesno.

Iz moje prakse, kad vozim sa zimskik rukavicama nije mi uvijek prakticno da okrecem kljuc u bravi (debele rukavice, privezak koji je zaglavio tid itd )a kill switch mi zavrsava posao perfektno. Pogotovo nedje kad sam na off-u pa je vazda nedje stani kreni ugasi upali.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

ee moj se sam gasi hebo ga ko ga napravi
+1389+
supersonic
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha TDM 850

Post by supersonic »

ja dok sam u brzini naglo pustim kvačilo i ugasi se. Eto, nema filozofije.
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

bokibd wrote:OOOO dje si Dejo!!!! Pustila te djevojka malo na forum aaa neka je i bilo je vrjeme vise. :lol: :lol: :lol:
Opet dex nesto u vezi Kawasakija, to je izgleda potajna ljubav...nego na taj nacin potiskuje u sebe ceznju za Kawom... 8-)
Ja moj ostavim da radi dok ne ostane bez goriva, imam bocu od pola litra u kofer pa kad ocu da ga upalim dospem i tako stalno, da ne trosim ono dugme... Kad uspem vise goriva skinem kabal od svejecica, da ne cekam da se potrosi gorivo...
Post Reply