Drako sa ženom iz zagorja stiže u zagreb potom sa Tommy - jem vozi do Karlovca gdje se priključuje Frut:

Ja i žena pripremili ručak u Rijeci za cijelu ekipu, a Reponja (moj kompanjon od 25 god iz vožnje za Bihać) se odvezao da ih dočeka i dovede kako ne bi lutali. Malo se baciše na onaj rižoto od lignji i salate ali Drako pita kao i svaki zagorec "Gdje nema ribe i kam su nestale kobase?", e tu me sram obuze mi računali toplo je pa ne tereti ljude jakom hranom ali ... zagorci bez vina i kobase i onoga "nema ribe do prasice" ne mogu.
Motori se odmaraju u hladu sada nas je 5x 250 ccm:

Prašimo oko 15 sati magistralom na jug ali nas plaši najava da je dionica N. Vinodolski Senj zatvorena zbog bure koja daje jače udare ... eb ga idemo pa što bude. Od Novog do Senja je otvoreno ali nas bacaju malo udari bure i vozimo sporije cca 50 - 70 km iako je dionica za 70-90 km ali nakon senja jedna cigareta za opuštanje dobro dođe u Karlobagu jedna kava ali salikao nas Tommy pa samo 3 osobe:

Dalje prašimo po cesti i radimo pauzu u Paklenici ali krenula nas piva pa bilo duugo cca 1,5 sati ... eb ga stara garda.
Stižemo u Vodice u 10 sati ali one prasice već pojedene pa zaprašimo do centra na hamburgere oko pol noći (nakon par tura na šanku) pa na klopu na autobusni (radi 0-24):

Slijedeće jutro zajednički doručak:

i kamp:
http://img96.imageshack.us/img96/2148/y5rg.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
motori:

slobodne aktivnosti navečer:

jutro vožnja do masleničkog mosta i ekipa se rastaje:

Burek na povratku u Rijeku (Reponja se pita zašto je ovaj burek tako mali i ja sam se pita sa 25 godina i imao njegovu liniju):

Zadnja kava prije rijeke ali heb ... eš nas dosta ste nas gledali bitni su motori:

Sve u svemu bilo je super, a ekipa 250 ccm je odradila vožnju pod burom i noćnu vožnju na 110 km po dalmatini (auto put) i ostala kompaktna, ja zadovoljan žena ne prigovara upoznao brdo novih ljudi pa zaključite sami ... i slobodnbo napišite ...