Kaciga

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
navig8
Stoper
Stoper
Vozim: Kawasaki Versys 650 LT

Re: Kaciga

Post by navig8 »

RockerArm wrote:Ako si na brodu....a posjecujes Singapur ili P.Klang reci cu ti par adresa da odes u radnje i nadjes: Arai što god oćeš, odma, replike svih motoGP, boja,veličina itd....ja zadnji put naisao na seriju TTMan koja je napravljena u 200 primjeraka, na zalost nije mi odgovarala... Shoei...HJC...AGV...skoro što oćeš, odma, na licu mjesta.
@ramaro.....kaciga ti je Top stari...premijum ili ne...vrhunska
A trenutno ne idem na zalost a za dvije nedelje bih trebao doma iz Dohe... vjerovatno cu ici do Barija u maju tako da mislim da cu tamo naci sve sto mi treba. Tolike su razlike u cijeni (o izboru da ne pricam) da ti se maltene isplati za jedu stvar poci a kamoli vise njih... u VG nemaju n104 kao sto sam i predpostavljao a n91 ce dobiti ali ce kostati kao ova prva sto kosta napolju, jbg. Mada je nebih ni kupio.

@ramaro, citao sam bas malo o tvoj kacigi na ovom istom sajtu imas revju, odlicno je ocjenjena a gledajuci cijenu u usa, prosao si kao da ti je neko poklonio
RockerArm
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure

Post by RockerArm »

Ti si znaci vec odlucio za n104, nema onda više tu neke velike govorancije. Malo mi je neobično to što kažeš za VG moto, ja sam jednom kupio Nolan kacigu kod njih, i kao što neko pomenu, cijene su bile skoro iste kao i u Italiji. Oni su zastupnici Nolana kod nas i držali su skroz korektne cijene.
Za Dohu ti ne znam ništa, , sigurno znam da možeš tamo kupit' onu maramu za glavu, arapsku, znaš onu kariranu crnu ili crvenu. Dobijes sa njom i onu crnu vezicu kojom se steze na glavi. Mada ona i nije za motor baš.
Worry less, ride more!
navig8
Stoper
Stoper
Vozim: Kawasaki Versys 650 LT

Post by navig8 »

RockerArm wrote:Ti si znaci vec odlucio za n104, nema onda više tu neke velike govorancije. Malo mi je neobično to što kažeš za VG moto, ja sam jednom kupio Nolan kacigu kod njih, i kao što neko pomenu, cijene su bile skoro iste kao i u Italiji. Oni su zastupnici Nolana kod nas i držali su skroz korektne cijene.
Za Dohu ti ne znam ništa, Image , sigurno znam da možeš tamo kupit' onu maramu za glavu, arapsku, znaš onu kariranu crnu ili crvenu. Dobijes sa njom i onu crnu vezicu kojom se steze na glavi. Mada ona i nije za motor baš.Image Image
A ovo sto sam mogao teretski da saznam o njima nekako mi je najbliza. Svanut ne moze prije zore :) dok ne probam dzaba mi je... maramu sam vec nabavio kad sam bio na safari u pustinju ha ha ona bi pomogla koliko da ne moraju mozak da ti skupljaju kad padnes :)

Oprostite za spamovanje steka ovaj net na brod...
RockerArm
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure

Post by RockerArm »

navig8 wrote:
RockerArm wrote:Ti si znaci vec odlucio za n104, nema onda više tu neke velike govorancije. Malo mi je neobično to što kažeš za VG moto, ja sam jednom kupio Nolan kacigu kod njih, i kao što neko pomenu, cijene su bile skoro iste kao i u Italiji. Oni su zastupnici Nolana kod nas i držali su skroz korektne cijene.
Za Dohu ti ne znam ništa, Image , sigurno znam da možeš tamo kupit' onu maramu za glavu, arapsku, znaš onu kariranu crnu ili crvenu. Dobijes sa njom i onu crnu vezicu kojom se steze na glavi. Mada ona i nije za motor baš.Image Image
A ovo sto sam mogao teretski da saznam o njima nekako mi je najbliza. Svanut ne moze prije zore :) dok ne probam dzaba mi je... maramu sam vec nabavio kad sam bio na safari u pustinju ha ha ona bi pomogla koliko da ne moraju mozak da ti skupljaju kad padnes :)

Oprostite za spamovanje steka ovaj net na brod...
Ne šteka ti net....nego barba skida kakve mejlove od firme..ili je njemu prespor internet pa je vas odlogovao....ja tako često radim...Image Image Image Image
Worry less, ride more!
Post Reply